Yritys

Robu Oy – Autamme parantamaan elämänlaatua 

Robu on vuonna 2016 perustettu parinkymmenen hengen täysin suomalaisomisteinen asiantuntija- ja ohjelmistoyritys. Luomme sosiaali- ja terveydenhuoltoalalle nykyaikaisia ratkaisuja moderneilla teknologioilla, ja autamme parantamaan elämänlaatua kehittämällä parempia palveluita.

Missiomme on tuoda uusia vaihtoehtoja vanhoille toimintatavoille. Pyrimme eroon monoliittisista ja massiivisista yhden toimittajan järjestelmäkokonaisuuksista tuoden tilalle avoimuutta, rajapintoja, hallittavuutta ja skaalautuvuutta asiakkaidemme toimintaympäristöihin.

Olemme teknologiariippumaton yritys, mutta erikoistuneita moderneihin avoimen lähdekoodin teknologioihin. Työskentelemme ketterästi ja käyttäjälähtöisesti, ja tuomme asiakkaillemme alan uusimman tietotaidon sekä viimeisimmät teknologiat.

Meillä Robulla ihmiset tulevat aina ensin. Panostamme erityisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja viihtyisään työympäristöön, jotka molemmat heijastuvat myös asiakkaillemme. Läpinäkyvyys ja avoimuus sekä yrityksen sisäisesti että Robun ja asiakkaan välillä lisäävät näiden suhteiden luottamusta ja auttavat saavuttamaan määritellyt päämäärät sulavasti.

Tavoitteenamme on maltillinen ja orgaaninen, tulorahoitteinen kasvu säilyttäen pienen yrityksen edut ja erinomaisen tiimihengen. Visiomme on uudistaa suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoalaa ketterästi ja luotettavasti, digitaalinen palvelu kerrallaan.

Robun arvot

Robun kulttuuri pohjautuu positiiviseen ihmiskäsitykseen. Ihmiskäsityksemme määrittää sen, miten suhtaudumme toisiin ihmisiin. Tämä tarkoittaa, että me uskomme, että ihmiset ovat syntyjään hyviä, osaavia ja luotettavia.

välittäminen


Välittäminen

Poikkeuksellisen välittävä

Me välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja siitä mitä teemme. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee kuuluvansa joukkoon ja voi kokea olonsa turvalliseksi. Välittäminen kuuluu, näkyy ja tuntuu meillä. Kysymme toistemme kuulumisia, vietämme aikaa yhdessä ja autamme toisiamme. Poikkeuksellinen välittäminen lisää hyvinvointia.

avoimuus blk


Avoimuus

Aidosti avoin ja rehellinen

Me viestimme toisillemme ja asiakkaillemme aina avoimesti, sillä tiedämme ettemme (ainakaan vielä) omaa telepaattisia kykyjä. Tämä tarkoittaa, että meillä saa ja täytyy voida puhua rehellisesti – ihan kaikesta, myös omista mokista. Rohkaisemme toisiamme ideoimaan ja nostamaan vaikeitakin asioita esille. Meillä jokainen saa olla avoimesti oma itsensä, niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. 

kunnianhimo


Kunnianhimo

Yhteistyössä kohti unelmia

Teemme töitä yhdessä – kohti yhteisiä unelmiamme. Haluamme menestyä niin yksilöinä kuin yrityksenä. Puhallamme aina yhteen hiileen ja uskomme, että voimme jatkuvasti ymmärtää enemmän ja kehittyä paremmiksi työssämme. 

into blk


Into

Suurella sydämellä, jalat maassa

Meille sosiaali- ja terveydenhuoltoala yhdistettynä digitalisaatioon on sydämenasia. Olemme innokkaita etsimään uusia näkökulmia ja haastamaan ajatteluamme. Pidämme päät korkealla pilvissä ja pilkkeen silmäkulmassa. Kokeilunhalumme, oppimisen intomme ja aito uteliaisuutemme välittyy asiakkaalle asti.
Testaa sopisitko töihin Robulle!

Asiakkaitamme