Autamme parantamaan elämänlaatua

Robu on vuonna 2016 perustettu parinkymmenen hengen täysin suomalaisomisteinen asiantuntija- ja ohjelmistoyritys. Luomme sosiaali- ja terveydenhuoltoalalle nykyaikaisia ratkaisuja moderneilla teknologioilla, ja autamme parantamaan elämänlaatua kehittämällä parempia palveluita.

Missiomme on tuoda uusia vaihtoehtoja vanhoille toimintatavoille. Pyrimme eroon monoliittisista ja massiivisista yhden toimittajan järjestelmäkokonaisuuksista tuoden tilalle avoimuutta, rajapintoja, hallittavuutta ja skaalautuvuutta asiakkaidemme toimintaympäristöihin.

Olemme teknologiariippumaton yritys, mutta erikoistuneita moderneihin avoimen lähdekoodin teknologioihin. Työskentelemme ketterästi ja käyttäjälähtöisesti, ja tuomme asiakkaillemme alan uusimman tietotaidon sekä viimeisimmät teknologiat.

Meillä Robulla ihmiset tulevat aina ensin. Panostamme erityisesti työntekijöidemme hyvinvointiin ja viihtyisään työympäristöön, jotka molemmat heijastuvat myös asiakkaillemme. Läpinäkyvyys ja avoimuus sekä yrityksen sisäisesti että Robun ja asiakkaan välillä lisäävät näiden suhteiden luottamusta ja auttavat saavuttamaan määritellyt päämäärät sulavasti.

Tavoitteenamme on maltillinen ja orgaaninen, tulorahoitteinen kasvu säilyttäen pienen yrityksen edut ja erinomaisen tiimihengen. Visiomme on uudistaa suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoalaa ketterästi ja luotettavasti, digitaalinen palvelu kerrallaan.

Robu numeroina

1
perustettu
1
työntekijää
1
liikevaihto 2020

Robun arvot

Kaiken keskiössä on työntekijöidemme hyvinvointi, joka heijastuu kaikkiin toimintoihimme. Tavoitteenamme on, että tekemisemme tuottaa aina lisäarvoa asiakkaallemme. Uskomme rehelliseenavoimeen ja läpinäkyvään toimintaan ja kommunikaatioon niin yrityksen sisäisesti kuin asiakasviestinnässä, mikä lisää molemminpuolista luottamusta. Pyrimme aina hedelmälliseen yhteistyöhön, emmekä pelkää erehtyä oppiaksemme. Panostamme herkästi hereilläoloon pysyäksemme aina kehityksen mukana.

Työntekijöiden hyvinvointi

Haluamme, että työpäivä on meillä ilon päivä. Uskomme, että elämänlaatu paranee kun viihtyy ja voi työssään hyvin.

Tekemisen kautta lisäarvon tuottaminen asiakkaalle

Haluamme olla asiakasta lähellä, ymmärtää asiakkaan tarpeita, palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla ja auttaa heitä menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Asiakkaitamme

Testaa sopisitko näille sohville!

Ura Robulla

Ura meillä tarkoittaa ennen kaikkea työn merkityksellisyyttä, itsensä haastamista, uusia ystäviä ja roolissa kasvamista. Joskus tie onnistumiseen käy epäonnistumisen kautta – ja se on meille ihan ok. Työyhteisön tuki on robutaateille tärkeää, ja odotammekin uusien tiimiläistemme olevan yhteen hiileen puhaltavia, toiset huomioon ottavia tyyppejä.

Lue lisää Robun kulttuurista ja tutustu avoimiin työpaikkoihimme:

Ota yhteyttä!

Kerromme mielellämme lisää Robusta, tuotteista ja palveluistamme!