Yritys

Robu Oy – Autamme parantamaan elämänlaatua | Robu on vuonna 2016 perustettu täysin suomalaisomisteinen asiantuntija- ja ohjelmistoyritys. Luomme sosiaali- ja terveydenhuoltoalalle nykyaikaisia ratkaisuja moderneilla teknologioilla, ja autamme parantamaan elämänlaatua kehittämällä parempia palveluita.

Olemme teknologiariippumaton yritys, mutta erikoistuneita moderneihin avoimen lähdekoodin teknologioihin. Työskentelemme ketterästi ja käyttäjälähtöisesti, ja tuomme asiakkaillemme alan uusimman tietotaidon sekä viimeisimmät teknologiat.

Senior-tason asiantuntijoillamme on vahva substanssiosaaminen digitaalisten palveluiden kehittämisestä konsulttiliiketoiminnassa, mikä näkyy aina palvelumuotoilusta suurten järjestelmien toteuttamiseen. Sosiaali-, hyvinvointi- ja terveysalan erikoisosaamisemme vaatimuksineen antaa meille erinomaiset lähtökohdat toteuttaa minkä tahansa integraatio-, ohjelmisto- tai palvelumuotoiluprojektin.

 

Robun arvot

Robun kulttuuri pohjautuu positiiviseen ihmiskäsitykseen. Ihmiskäsityksemme määrittää sen, miten suhtaudumme toisiin ihmisiin. Tämä tarkoittaa, että me uskomme, että ihmiset ovat syntyjään hyviä, osaavia ja luotettavia.

välittäminen


Välittäminen

Poikkeuksellisen välittävä

Me välitämme toisistamme, asiakkaistamme ja siitä mitä teemme. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee kuuluvansa joukkoon ja voi kokea olonsa turvalliseksi. Välittäminen kuuluu, näkyy ja tuntuu meillä. Kysymme toistemme kuulumisia, vietämme aikaa yhdessä ja autamme toisiamme. Poikkeuksellinen välittäminen lisää hyvinvointia.

avoimuus blk


Avoimuus

Aidosti avoin ja rehellinen

Me viestimme toisillemme ja asiakkaillemme aina avoimesti, sillä tiedämme ettemme (ainakaan vielä) omaa telepaattisia kykyjä. Tämä tarkoittaa, että meillä saa ja täytyy voida puhua rehellisesti – ihan kaikesta, myös omista mokista. Rohkaisemme toisiamme ideoimaan ja nostamaan vaikeitakin asioita esille. Meillä jokainen saa olla avoimesti oma itsensä, niin hyvinä kuin huonoinakin päivinä. 

kunnianhimo


Kunnianhimo

Yhteistyössä kohti unelmia

Teemme töitä yhdessä – kohti yhteisiä unelmiamme. Haluamme menestyä niin yksilöinä kuin yrityksenä. Puhallamme aina yhteen hiileen ja uskomme, että voimme jatkuvasti ymmärtää enemmän ja kehittyä paremmiksi työssämme. 

into blk


Into

Suurella sydämellä, jalat maassa

Meille sosiaali- ja terveydenhuoltoala yhdistettynä digitalisaatioon on sydämenasia. Olemme innokkaita etsimään uusia näkökulmia ja haastamaan ajatteluamme. Pidämme päät korkealla pilvissä ja pilkkeen silmäkulmassa. Kokeilunhalumme, oppimisen intomme ja aito uteliaisuutemme välittyy asiakkaalle asti.

Asiakkaitamme