Robun tilojen saavutettavuus

Saapuminen toimistolle

Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa, Kampissa. Toimiston postiosoite on Malminkatu 16 B, 00100 Helsinki. Sisäänkäynti tapahtuu Malminrinteen puolelta, osoite Malminrinne 3. 

Sisäänkäynnillä on kolmen askeleen rappuset. Soita oven vasemmalla puolella olevaa summeria “Robu Oy” niin avaamme oven lukituksen. Ulko-ovi ei aukea automaattisesti ja ulko-ovi on raskas. Ulko-oven kynnys on 4 cm. Ulko-oven leveys on 89 cm.

Robun toimiston ulko-ovi

Ulko-oven jälkeen vastassa ovat rapun kaksi sisäovea. Sisäovet eivät aukea automaattisesti ja ovat kevyet.  Yhden sisäoven leveys on 100 cm.

Rakennuksessa on kolme hissiä. Hisseissä ei ole kynnyksiä. Hissien ovet avautuvat automaattisesti ja ovat leveydeltään 90 cm. Robun toimisto sijaitsee kerroksessa 3. Sisäänkäynnin kerros on K1.

Hissien lisäksi rakennuksesta löytyvät portaat. 

Toimiston sisäänkäynnin ovella ei ole kynnystä. Ovi ei avaudu automaattisesti ja on leveydeltään 90 cm.

Toimiston tilat

Osassa toimistoa (työskentelypisteet ja neuvotteluhuoneet) on kokolattiamatto, muuten lattia on laminaattia.

Toimistolla ei ole missään automaattiovia tai avauspainikkeita.

Neuvotteluhuoneet

Keittiön viereiseen neuvotteluhuoneeseen on 1 cm korkea kynnys. Oven leveys on 82 cm. Tässä tilassa on neuvottelupöytänä sähköpöytä ja istuimina nojattomat istuimet.  Tässä neuvottelutilassa on on/off-valaistus, joka toimii seinässä olevalla kytkimellä. Tilassa ei kaiu. 

Työskentelytilan vieressä olevaan neuvottelutilaan on 2 cm korkea kynnys. Oven leveys on 80 cm. Tässä tilassa istuimena on pieni sohva. Tässä neuvottelutilassa on on/off-valaistus, joka toimii seinässä olevalla kytkimellä.  Tilassa kaikuu – tämä tullaan korjaamaan.

Työpisteet

Toimiston työpisteillä on sähköiset työpöydät, joiden korkeutta voi säätää. Lisäksi jokaisessa työpisteessä on nojallinen työtuoli. Työpisteet sijaitsevat avotilassa jossa ei ole säädettävää valaistusta. Tilassa ei kaiu. 

Toimistossa on lisäksi hiljainen työtila. Hiljainen työtila sijaitsee työtilojen vieressä.  Huoneeseen on 2 cm korkea kynnys ja huoneen oven leveys on 80 cm. Tässä tilassa on kaksi sähköpöytää,  joiden korkeutta voi säätää. Lisäksi tilassa on nojalliset työtuolit. Työtilassa on on/off-valaistus, joka toimii seinässä olevalla kytkimellä. Tilassa ei kaiu.

Muut tilat

Toimistolla on parveke. Parvekkeelle on 5 cm kynnys ja oven leveys on 78 cm.

Lounge-tilassa on käytössä iso sohva, jota voi käyttää sekä työn tekemiseen että lepäämiseen. Lounge-tilassa on automaattinen valaistus, jota ei voi säätää. Tilassa ei kaiu. 

Puhelinkopit (2 kpl) sijaitsevat loungen vieressä. on 2 cm kynnys ja oven leveys on 83 cm. Puhelinkopeissa on automaattinen valaistus, jota ei voi säätää. Puhelinkopeissa kaikuu – tämä tullaan korjaamaan.

WC-tilat

Toimistossa on kaksi WC:tä. 

Isompi WC sijaitsee keittiön läheisyydessä. WC:hen on 2 cm kynnys. WC:n ovessa ei ole avauspainiketta. WC:n ovi on käytävällä, josta etäisyyttä lähimpään kaappiin on 153  cm. Ovi aukeaa ulospäin. WC:n oven leveys on 94 cm. WC:ssä ei ole tukikaidetta eikä hätäpainiketta ja -narua. WC-istuimen vieressä on kaappi. Lavuaarin reunan korkeus lattiasta on 82 cm.  WC:ssä on on/off-valaistus, joka toimii seinässä olevalla kytkimellä.

Pienempi WC sijaitsee työtilojen läheisyydessä. WC:hen on 2 cm kynnys. WC:n ovessa ei ole avauspainiketta ja ovi aukeaa ulospäin. WC:n oven leveys on 72 cm. WC:ssä ei ole tukikaidetta eikä hätäpainiketta ja -narua. Lavuaarin reunan korkeus lattiasta on 83 cm.  WC:ssä on on/off-valaistus, joka toimii seinässä olevalla kytkimellä.

Pukukoodi

Työpukeutuminen Robulla on vapaamuotoista. Tulethan asussa, jossa tunnet olosi mukavaksi.

Välipalat ja allergioiden sekä ruokavalioiden huomiointi

Robun toimistolla on aina saatavilla pieniä välipaloja, kahvia ja teetä.

Eväät ja ruoansäilytys

Toimistolta löytyy vapaasti käytettäväksi seuraavat laitteet: vedenkeitin, kahvinkeitin, espressokone, mikro, jääkaappi, jääkaappipakastin, tehosekoitin ja SodaStream-hiilihapotusjärjestelmä.

Jääkaapeissa ja pakastimessa säilytetään kaikille yhteisiä virvokkeita, välipaloja ja tapahtumista yli jääneitä ruokia. Näitä saa vapaasti nauttia. Varsinkin tapahtumista jääneitä ruokia on suotavaa syödä ruokahävikin vähentämiseksi.

Toimistolle saa tuoda omia eväitä, ja niitä voi säilyttää jääkaapeissa ja pakastimessa. Ellet tahdo jakaa eväitäsi muiden kanssa, voit merkitä ne omalla nimelläsi.

Saavutettavuuteen liittyvät tarpeet ja palaute, kysymykset ja toiveet

Saavutettavuusasiat ovat jatkuvan kehityksen alla, siksi niistä on tärkeää saada palautetta aktiivisesti.

Voit esittää kysymyksiä tai antaa palautetta yllä liittyviin kategorioihin liittyen tai muusta mitä mieleesi tulee alla olevan palautelomakkeen kautta.