Sinustako seuraava robutaatti?


Robun kulttuuri

Robu on tiivis sen työntekijöiden eli robutaattien muodostama lämmin, avoin ja huumorintajuinen yhteisö. Haluamme, että työt innostavat ja tuottavat tekijälleen iloa – myös niinä harmaina ja sateisina maanantaiaamuina. Uskomme, että niin elämänlaatu kuin työn jälkikin paranevat, kun töissä viihtyy ja voi hyvin.

Me pidämme pienen yrityksen fiiliksestä, emmekä tahdo riskeerata sitä kasvamalla holtittomasti. Teemme päätöksiä yhdessä, ja jokainen robutaatti voi osallistua toimintamme kehittämiseen intressiensä mukaisesti. Meillä työtä tehdään aidosti ketterästi pyrkimyksenämme löytää asiakkaamme arkea helpottavia ratkaisuja.

Matalahierarkinen ja avoin kulttuurimme muodostuu meille tärkeistä arvoista ja käytännöistä. Tutustu tarkemmin alta siihen, miltä työskentely Robulla voisi näyttää. Mikäli kiinnostuit, olethan meihin matalalla kynnyksellä yhteydessä tai laita suoraan hakemusta tulemaan!

Robutaatti

Robutaatti on Robulla työskentelevä henkilö. Robun arvot näkyvät Robutaatin arjessa.

Yhteistyö & yhteishenki​

Me Robulla välitämme työyhteisöstämme, arvostamme työkavereidemme työtä ja tunteita sekä opimme jatkuvasti toisiltamme. Meille on tärkeää, että työyhteisömme jäsenet tuntevat kuuluvansa joukkoon ja kokevat olonsa turvalliseksi. Tätä edellyttää se, että jokainen robutaatti saa olla vapaasti oma erilainen itsensä. Jokaisella meillä on myös vastuu huolehtia toistemme hyvinvoinnista ja puuttua epäkohtiin.

Puhallamme yhteen hiileen ja uskomme, että hyvä tiimi on aina suurempi kuin osiensa summa. Teemme töitä pilke silmäkulmassa, ja nautimme aidosti toistemme seurasta – usein myös virallisen työajan ulkopuolella.


Avoimuus & läpinäkyvyys

Työyhteisömme psykologisen turvallisuuden kulmakivi on avoimuus. Meillä kaikesta saa ja täytyy voida puhua. Jokaisella, tehtävästä riippumatta, on mahdollisuus osallistua ja saada äänensä kuuluviin Robun sisäisissä asioissa. Rohkaisemme ideoimaan, kyseenalaistamaan ja nostamaan vaikeitakin asioita tapetille. Viestimme toisillemme ja asiakkaillemme aina avoimesti ja suoraan.

Hallitukseemme ja johtoryhmäämme kuuluu työntekijäedustaja. Johtoryhmän kuukausittaiset katsaukset pitävät työntekijämme ajan tasalla myös Robun taloudellisesta tilanteesta. Avoimuus ja läpinäkyvyys yltävät myös Robun hallitukseen saakka, jonka esityslistat ja pöytäkirjat ovat robutaateille avoimia.

Työn merkityksellisyys​

Tunne työn merkityksellisyydestä edistää hyvinvointia ja sitouttaa työntekijöitä. Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi merkityksellisiä projekteja, joilla kehitetään Suomen sosiaali- ja terveysalan digitaalisia palveluita – ja täten myös edistetään yhteiskunnan hyvinvointia.

Me Robulla uskomme hyvinvoivan ja motivoituneen henkilöstön löytävän parhaiten asiakasta hyödyttävät ratkaisut. Pyrimme aina löytämään tekijöidemme toiveita ja kriteereitä vastaavia projekteja, jotka tarjoavat haasteita ja kehittävät osaamista. Tahdomme nähdä asiakkaamme menestyvän omassa liiketoiminnassaan, ja yhdessä löydämme parhaat tavat tuoda konkreettisia hyötyjä sekä asiakasorganisaatiolle että loppukäyttäjälle.


Joustavuus

Nautitko kaupungin sykkeestä ja toimistolla työskentelystä vai työskenteletkö mieluummin sieltä, missä nyt ikinä satutkaan olemaan? Me kannustamme itseohjautuvuuteen, eikä meille ole väliä mistä käsin työsi teet – kunhan työt tulevat tehtyä. Emme lähtökohtaisesti edes valitse projekteja, joissa vaaditaan täysin asiakkaan tiloissa työskentelyä, jotta kaikilla työntekijöillämme säilyy vapaus valita oma työpaikkansa. Myös lomat ja työaika ovat vapaasti sinun (ja projektitiimisi) päätettävissä.

Meille töihin?

Avoimet paikat

mm. JavaScript, React, Node, Java, Python, Vue, React Native, Typescript

Eikö hakemistamme rooleista löytynyt juuri sinun erityisosaamisaluetta? Jätä meille avoin hakemus!


Mitä me tarjoamme

Poikkeuksellinen välittäminen on yksi arvoistamme ja teemme parhaamme, jotta robutaatit voivat hyvin niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Työkalujamme hyvän työyhteisön tueksi ovat muun muassa:

läppäri robu icon

Vapaasti valittavat työvälineet

Meillä voit valita juuri ne työvälineet, jotka sopivat sinulle parhaiten ja joita tarvitset työssäsi. Etätöitä ja työergonomiaa helpottamaan tarjoamme käyttöösi haluamasi näytön,  kuulokkeet, työtuolin sekä tietenkin läppärin.

design robu icon

Työterveyshuolto terapiatakuulla

Meillä on tärkeää mielen ja kehon hyvinvointi! Siksi meillä on käytössä työterveydenhuollossamme terapiatakuu, joka tarjoaa keskustelutukea oman jaksamisen ja mielen hyvinvoinnin edistämiseen. Laaja työterveydenhuoltomme kattaa mm. reseptilääkkeet ja erikoislääkärit. Lisäksi tarjoamme etuja hammashoitoon.

integraatiot robu icon

Palkitsemisohjelma

Kiitämme työntekijöitämme hyvästä työstä vuosibonusten kautta. Lisäksi nostamme esille toistemme onnistumisia ja pieniä arjen tekoja Slackin kiitos-kanavalla <3

kunnianhimo

Etätyö ja joustavat työajat

Työtä silloin kun haluat ja missä haluat? Meillä se onnistuu. Myös lomat saat sijoittaa sinne mihin itse parhaaksi näet.​

into

Osaamisen kehittämiseen 15 % työajasta

Työntekijöidemme  osaamisen kehittyminen on meille tärkeää. Siksi toivomme, että 15 % työtunneista käytetään kehittymiseen.

välittäminen

Sairaan lapsen hoitopalvelu

Joskus perhe- ja työelämän yhteensovittaminen on haasteellista. Pyrimme kuitenkin helpottamaan näiden maailmojen kohtaamista, joten lapsesi sairastuessa apunasi on Pilke-lastenhoitopalvelut.

tapahtumat

Tapahtumat

Robun sisäiset tapahtumat ja yhdessä vapaalle vaihtaminen ylläpitävät loistavaa tiimihenkeämme. On kesäjuhlia, liikunta-aktiviteetteja, pikkujouluja ja vaikka mitä!

firstbeat

Virike- hieronta- tai Firstbeat -etu

Arvomme mukaisesti haluamme kannustaa työntekijöitä fyysisen kunnon ylläpitoon ja tuemme myös vapaa-ajan harrastuksiasi. Voit valita käytätkö 400 euron vuosibudjetin hierontoihin, liikunta- ja kulttuuripalveluihin vai Firsbeat Lifeen.

lounas

Lounas- ja työmatkaedut

Käytössämme on Smartumin lounasetu, jonka mobiilisovelluksen avulla voit ruokailla yli 9 000 eri ruokapaikassa ympäri Suomen. Haluamme myös kannustaa julkisten kulkuneuvojen käyttöön työmatkailussa, joten tarjoamme 300 euron työmatkaedun jokaiselle.​Heräsikö
kysyttävää?

Soita tai laita meille viestiä! Löydät yhteystietomme täältä.