Integraatiot ja rajapinnatIntegraatiot ja rajapinnat

Palveluintegraatiot

Olemme erikoistuneita palveluintegraatiohin, sillä haluamme tarjota entistä toimivampia palvelukokonaisuuksia. Teemme myös sote-alan integraatioita.

Toimimme sulavasti pilviympäristössä ja suosimme kevyitä, luotettavia ja yksinkertaisia ratkaisuja, jotka auttavat liiketoiminnan skaalautumisessa ja onnistumisissa. Hyödynnämme avoimia rajapintoja ja de facto -teknologioita, jolloin asiakkaan liiketoimintariski toimittajasta pienenee merkittävästi.
Kevyet, luotettavat ratkaisut

Asiakkaan liiketoimintaprosessit määrittävät mitä tietoa tarvitaan, missä ja milloin. Integraatioasiantuntijamme suosittelevat asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja, ja hyödynnämme alustaratkaisuja ja tuotteita vain, mikäli koemme että niistä on aidosti hyötyä. Yhdistämme taustajärjestelmät, ulkoiset tietolähteet sekä tietoa hyödyntävät kanavat ja päätelaitteet saumattomasti toisiinsa.

Suosimme kevyitä, luotettavia ja yksinkertaisia ratkaisuja, jotka auttavat liiketoiminnan skaalautumisessa ja digitaalisten palveluiden menestymisessä. Hyödynnämme avoimia rajapintoja ja yleisesti käytössä olevia teknologioita, jolloin toimittajalukkoa ei synny ja asiakkaan liiketoimintariski pienenee merkittävästi.Järjestelmä- integraatiot

Järjestelmäintegraatioiden myötä yleisesti käytössä olevia järjestelmiä voidaan yhdistellä omaan palveluun, eikä samankaltaista järjestelmää tarvitse rakentaa itse toistamiseen. Esimerkiksi Kanta-integraatiolla voidaan siirtää ja vastaanottaa tietoa suoraan Kannan ja oman järjestelmäsi välillä. 

Muita yleisesti käytettyjä järjestelmäintegraatioita, joiden parissa asiantuntijamme ovat tottuneita työskentelemään, ovat muun muassa Suomi.fi-integraatiot vahvaa tunnistautumista vaativissa palveluissa sekä erilaiset maksupalveluintegraatiot.

Asiakkaitamme