Sinustako seuraava Robutaatti?

Robun kulttuuri

Robutaatit, eli Robun työntekijät, ovat rento, lempeä ja huumorintajuinen 20 hengen yhteisö. Meillä työtä tehdään ketterästi ja käyttäjälähtöisesti. 

Kulttuurimme on matalahierarkinen ja avoin, ja se koostuu meille tärkeistä arvoista ja käytännöistä, joita on avattu alla lisää.

Yhteistyö & yhteishenki

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee kuuluvansa joukkoon ja kokee olonsa turvalliseksi. Tämä myös tarkoittaa, että jokainen saa olla vapaasti oma erilainen itsensä. 

Viihdymme toistemme seurassa myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien, kuten lautapeli-iltojen ja urheilun merkeissä.

Avoimuus & läpinäkyvyys

Robulla kaikesta saa ja täytyy voida puhua. Kaikilla, tehtävästä riippumatta, on mahdollisuus osallistua ja saada äänensä kuuluviin Robua koskevissa asioissa. 

Johtoryhmäämme kuuluu kiertävä työntekijän edustaja, johon kaikilla on mahdollisuus ilmoittautua vapaaehtoiseksi.

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti uusia Robutaatteja joukkoomme!

Jos hakemistamme rooleista ei löytynyt juuri sinun erityiosaamisaluetta, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Kuulemme mielellämme sinusta ja taidostasi lisää!

Miksi Robulle

Hyvinvointi

Työntekijöiden hyvinvointi on arvomme. Haluamme sinun, kuten jokaisen Robutaatin voivan hyvin niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Tämä tarkoittaa sinulle muun muassa vahvaa yhteishenkeä, vapautta päättää itse asioista sekä mahdollisuutta kehittyä ja kasvaa tekijänä jatkuvasti.

Merkityksellisyys

Meillä pääset osaksi merkityksellisiä projekteja, jotka vaikuttavat Suomen sosiaali- ja terveysalan digitaaliseen kehitykseen. Projektit pyrimme aina etsimään niin, että sinun toiveesi ja kriteerisi tekijänä tulevat täytetyiksi.

Joustavuus

Meillä saat itse valita miten ja milloin työskentelet ja milloin pidät lomasi. Lisäksi saat itse valita omat työvälineesi. Töitä saat tehdä toimistollamme Kaisaniemessä tai etänä missä haluatkin.

Robu-edut

LOUNASETU

VAPAAT TYÖVÄLINEET

VÄLIPALAT

HAMMASHOITO

SAIRAUDENHOITO

VIRKISTYSETU

TYÖMATKAETU

PALKITSEMISOHJELMA

Heräsikö kysyttävää?

Soittele tai laita Sonjalle viestiä. Sonja vastaa meidän rekrytoinneista ja työntekijäkokemuksen kehittämisestä.

Sonja Palin, HR Manager
+358 456785140